杭州网论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: OopsWrongPlace2

男 - 有车有房有卡 - 征 ?

原帖由 OopsWrongPlace2 于 2006-6-9 00:24 发表

why?  You think a real Lao Wai can read Chinese so fast as i do?  Again, I am an authentic Hangzhou Ren. I was born in Hangzhou.

哥们有MSN吗???????我们交流下???????
原帖由 OopsWrongPlace2 于 2006-6-9 00:24 发表

why?  You think a real Lao Wai can read Chinese so fast as i do?  Again, I am an authentic Hangzhou Ren. I was born in Hangzhou.

我实在太崇拜你的英语水平了
原帖由 OopsWrongPlace2 于 2006-6-9 00:17 发表

Hopefully, it needs support from everyone like you.

Support u, I wish u can make more good friends here..

请帅哥用中文表达行不。虽然能看、懂这么一点点,但是还是有点累的想不到杭州的男生有这么出色的
原帖由 hzzw 于 2006-6-9 00:26 发表

Support u, I wish u can make more good friends here..

楼主要是不嫌弃俺
俺就应征来着
原帖由 生菜女生 于 2006-6-9 00:23 发表

我早说了,在US,还到这里来征,在US找个ABC比较实际

If you had lived in US for many years, you would understand it is not the best idea to find an ABC as your girlfriend or life partner.  So I want to find a one in China, especially in Hangzhou

By the way, i went back to Hangzhou once every year or two years in the past.  But I have never thought about to have this kind of post until recently.
原帖由 俄滴神啊 于 2006-6-9 00:27 发表
楼主要是不嫌弃俺
俺就应征来着

你是女的阿?
原帖由 hzzw 于 2006-6-9 00:28 发表

你是女的阿?

这下打击大了
居然遭到这种置疑

报告斑竹,偶是女滴
原帖由 俄滴神啊 于 2006-6-9 00:31 发表

这下打击大了
居然遭到这种置疑

报告斑竹,偶是女滴

你的性别没写清楚闹
原帖由 OopsWrongPlace2 于 2006-6-9 00:03 发表

Not a 海龟. I am still living and working in US.

那就是ABC,哦,不,应该是CBA
原帖由 hzzw 于 2006-6-9 00:26 发表

Thank you so much for your great support.  I feel very welcomed.  I hope, as you said, to make more friends here
哪个删了我的帖????????
我太伤心了,LZ只回女人的帖,连个MSN都不肯留...哎
原帖由 OopsWrongPlace2 于 2006-6-8 13:24 发表
Sorry that you have to read in English, which is the first requirement to be a candidate in my list.  I don't mean to show off my English level. The truth is that I am very bad at Chinese typing. E ...

白天进来瞄了一眼,直接闪人,现在看这个的过程中我的眼睛相当疲劳

建议楼主发到在杭的外企去,这个BBS的人基本生活中习惯用中文
(忘记了,内部网你可能发不了,如果有朋友的话就没问题了)

原帖由 德先生VS赛先生 于 2006-6-9 00:37 发表
我太伤心了,LZ只回女人的帖,连个MSN都不肯留...哎

可怜的阿弟楼主能留下一个MSN吗
原帖由 蝴蝶安安 于 2006-6-9 00:35 发表
哪个删了我的帖????????

我删的,你的回帖容易引起误解。
原帖由 睛天 于 2006-6-9 00:38 发表

可怜的阿弟楼主能留下一个MSN吗

我TMD很想学英语...跪求了
原帖由 德先生VS赛先生 于 2006-6-9 00:39 发表

我TMD很想学英语...跪求了

可以去英语板块阿
原帖由 环绕 于 2006-6-8 13:40 发表
写的东西里流露出所谓的优越感

看了几页的回帖,还好

原帖由 hzzw 于 2006-6-9 00:40 发表

可以去英语板块阿

怕没人理我
原帖由 hzzw 于 2006-6-9 00:40 发表

可以去英语板块阿

他写的我基本能看懂,但表达不出来...哎
原帖由 hzzw 于 2006-6-9 00:38 发表

我删的,你的回帖容易引起误解。

你拍好的。。。。
洋鬼子个马屁精
以后就穿越单身版和英语版之间
看了下回贴,看样子你直接找个外国MM吧,文化语言都省得成障碍

对了,你的电脑应该没有中文输入的吧,偶不知道在美国的电脑有没有中文输入